Carinici zaplenili zubarsku opremu

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaplenili zubarsku opremu

Na graničnom prelazu Kelebija carinici su zaplenili skoro 15.000 komada različite zubarske opreme Na graničnom prelazu Kelebija carinici su zaplenili skoro 15.000 komada različite zubarske opreme, čija će vrednost naknadno biti utvrđena, saopšteno je danas iz Uprave carine. Prekršaj je otkriven kada je na ulaz u zemlju za kontrolu pristigao autobus švajcarskih registarskih oznaka, koji saobraća na redovnoj liniji Cirih-Ćuprija u čijem prtljažnom prostoru bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << neprijavljena zubarska oprema.PROČITAJTE JOŠ: U Srbiji počinje brža procedura carinjenja ekspresnih pošiljki Kako je navedeno, mada se na kutijama nalazilo ime primaoca iz Beograda, kao vlasnik se javio 28-godišnji nezaposleni ekolog iz okoline Brusa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U autobusu švercovao zubarsku opremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2018

Carinici su na ulazu na graničnom prelazu Kelebija, u autobusu švajcarskih registarskih oznaka, zaplenili skoro 15.000 komada različite zubarske opreme, čija će vrednost naknadno biti utvrđena, saopštila je danas Uprava carina...Putnici i vozači autobusa koji saobraća na redovnoj liniji Cirih-Ćuprija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.