Carinici otkrili pošiljku marihuane

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otkrili pošiljku marihuane

Tokom rutinske kontrole poštanskih pošiljaka koje su pre tri dana pristigle u beogradsku poštu, carinici su otkrili seme marihuane upakovano u regularnu pošiljku.

Kako se navodi, sve je češći slučaj da se seme ove psihoaktivne biljke krijumčari poštanskim pošiljkama i ovoga puta pošiljka je pristigla iz Austrije.

Paket je stigao iz Linca, dok je kao primalac navedena ženska osoba iz Sremske Mitrovice. Pošiljka koja je pristigla iz Austrije sadržala je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tri pakovanja semenki marihuane i jednu drobilicu.

Semenke su poslate pod oznakama: ''Green House Seed'' 10 semenki, ''Royal Queen Seeds: Special Queen'' 10 semenki i ''Royal Queen Seeds: Critical'' jedna semenka, piše u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.