Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canetu oduzeta vila na Svetom Stefanu

BUDVA – Budvanski katastar je privremeno blokirao raspolaganje vilom „Montenegro" na Svetom Stefanu koja je u vlasništvu Stanka Caneta Subotića, pišu podgoričke „Vijesti".

Katastar je, kako je objašnjeno, postupio po zahtevu Višeg suda u Podgorici i pre dva dana doneo rešenje o upisu privremene mere nad Subotićevom vilom. Na pitanje zbog čega ova informacija ne postoji na sajtu Uprave za nekretnine, „Vijestima" je objašnjeno da se podaci ne ažuriraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tom brzinom. Specijalni sud u Beogradu ranije je doneo odluku da se Subotiću privremeno zabrani raspolaganje imovinom u Crnoj Gori, odnosno vilom „ Montenegro”. Protiv Subotića se u Specijalnom sudu vodi postupak zbog optužbi da je organizator kriminalne grupe koja se bavila švercom cigareta u Srbiju tokom devedesetih godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.