Čačanin tvrdi da ga je tukao iguman

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanin tvrdi da ga je tukao iguman

Čačanin Milan Lukić izjavio je danas FoNetu da se obratio policiji jer ga je u četvrtak u manastiru Jovanje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri napao i povredio iguman Makarije.

- Otac Makarije me pozvao u crkvu i udario pesnicom po licu, a zatim me isterao iz crkve - rekao je pedesetpetogodišnji Lukić.

Njemu je u hitnoj pomoć konstatovana kontuzija facijalnog mišića i jagodične kosti leve strane lica.

Otac Makarije nije imao blagoslov vladike žičkog Hrizostoma da daje bilo kakvu izjavu medijima o tom dogadjaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAČANIN TVRDI DA GA JE TUKAO MONAH

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011

ČAČAK - Pretukao ga monah! - Udario me je u glavu, nakon čega sam pao u nesvest - počinje priču Milan Lukić (55), vozač Hitne pomoći u Čačku, koji tvrdi da ga je u četvrtak u manastiru Jovanje..ČAČAK - Pretukao ga monah!..- Udario me je u glavu, nakon čega sam pao u nesvest - počinje priču...

Nastavak na Kurir...

Nokaut umesto molitve

Izvor: Politika, 08.Jul.2011

Iguman manastira Jovanje Makarije pesnicom udario i oborio vernika Milana Lukića iz Čačka, inače vozača hitne pomoći..Čačak – Posle prepirke oko načina bogosluženja, nastojatelj manastira Jovanje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri jeromonah Makarije (32) udario je pesnicom i oborio vernika iz...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.