Čačak: Motociklista u bekstvu, suvozač uhapšen

Izvor: S media, 05.Avg.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Motociklista u bekstvu, suvozač uhapšen

Čačanska policija uhapsila je Igora Marića zbog ometanja policije i posedovanja veće količine narkotika. Za jednom osobom se i dalje traga.

Čačanska policija pritvorila je Igora Marića (26) iz Čačka, zbog posedovanja droge i ometanja policije u obavljanju službenog posla.

Policijska patrola je sinoć, oko 23:15 časova, u Ovčar Banji, na magistralnom putu Čačak-Užice, pokušala da zaustavi vozača motocikla na kome su se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dva lica, ali je njegov vozač nastavio da se kreće i udario policijskog službenika prednjim delom motora, nanevši mu lakše telesne povrede.

Osumnjičeni Marić je, kao suvozač, skočio na haubu parkiranog službenog vozila, posle čega je pokušao da pobegne u pravcu Čačka, ali je brzom intervencijom policije lišen slobode.

Ukrao ručni raketni bacač!

Protest radnika zatvorenih fabrika u Čačku

Čačak: Pas lutalica zaklao 16 ovaca!

Vozač motora, pošto je udario u policijsko vozilo, pobegao je i za njim se još traga.

U Marićevom rancu policija je pronašla i oduzela dva celofanska paketa, u kojima se nalazila biljna materija, nalik na marihuanu, ukupne težine oko jedan kilogram.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista u bekstvu, suvozač uhapšen

Izvor: Mondo, 05.Avg.2011

Čačanska policija pritvorila je Igora Marića (26) iz Čačka, zbog posedovanja droge i ometanja policije u obavljanju službenog posla.

Nastavak na Mondo...

Motociklista u bekstvu, suvozač uhapšen

Izvor: CrnaHronika.rs, 06.Avg.2011, 09:04

Čačanska policija pritvorila je Igora Marića (26) iz Čačka, zbog posedovanja droge i ometanja policije u obavljanju službenog posla.Policijska patrola je sinoć, oko 23:15 časova, u Ovčar Banji, na magistralnom putu Čačak-Užice, pokušala da zaustavi vozača motocikla na kome su se nalazila...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.