Bugarska: Uhapšen Predrag Knežević iz kavačkog klana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska: Uhapšen Predrag Knežević iz kavačkog klana

Policija je u Bugarskoj uhapsila Predraga Kneževića (42), jednog od vođa kavačkog klana koji je uhapšen po poternici zbog služenja zatvorske kazne za pokušaj ubistva, prenosi portal CdM.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, nakon duže i intenzivne saradnje sa inostranim partnerima a posebno sa policijama Francuske, Nemačke, Portugalije, ŠŠpanije i Bugarske, slobode je na teritoriji Bugarske lišen Predrag Knežević (42), koji je posedovao lažna portugalska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dokumenta na ime Branko Danijel.

Intenzivnom komunikacijom između NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću.

On se potražuje po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine izrečene zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Policijski službenici Uprave policije su sa policijskim službama više zemalja utvrdili da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio na teritorijama više zemalja Evropske unije.

Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka o trenutnom lažnom identitetu koji koristi te njegovog lociranja, on je efikasnom akcijom policije Bugarske lišen slobode po poternici NCB Interpol Podgorica. Sledi komunikacija nadležnih organa dve države radi izručenja Kneževića Crnoj Gori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Bugarskoj uhapšen jedan od vođa "kavačkog klana"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2018

SOFIJA - Bugarska policija uhapsila je Predraga Kneževića (42) po potjernici podgoričkog Interpola radi izvršenja jednogodišnje kazne zatvora izrečene za pokušaj ubistva, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.