Budakom udario kasirku, nožem izbo trgovca

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budakom udario kasirku, nožem izbo trgovca

U utorak uveče, napadač sa fantomkom na glavi, ušao je u poslovni centar „Idea“, u strogom centru Loznice, sa budakom u ruci kojim je udario kasirku i tražio da mu preda sav novac LOZNICA - U utorak uveče, oko 20.40 časova, napadač sa fantomkom na glavi, ušao je u poslovni centar „Idea“, nekadašnji Trgovinski centar „Drina“, u strogom centru Loznice, sa budakom u ruci kojim je udario kasirku i tražio da mu preda sav novac.Srećom jedan od trgovaca, krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je ka razbojniku, pokušao je da ga savlada i tom prilikom zadobio nekoliko uboda nožem, ali su priskočili u pomoć kupci. Zajedničkim snagama napadač je savladan i ubrzo je stigla policija.PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAJ PLjAČKE POŠTE: Uhapšene dve osobeKasirka i trgovac su medicinski zbrinuti i pušteni su na kućno lečenje. Policija „obrađuje“ nasilnika, koji je, po nezvaničnim informacijama, mladić koji živi nedaleko od poslovnog centra „Idea“.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Loznica: Mladić napao prodavce, građani ga savladali!

Izvor: Mondo, 30.Jan.2019

Napadač s fantomkom na glavi, ušao je u poslovni centar "Idea", nekadašnji Trgovinski centar "Drina", u strogom centru Loznice, sa budakom u ruci kojim je udario kasirku i tražio da mu preda sav novac...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Srećom jedan od trgovaca, krenuo je ka razbojniku, pokušao je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.