Broj potencijalno opasnih putnika veći za 60%

Izvor: Akter, 27.Dec.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj potencijalno opasnih putnika veći za 60%

Nacionalni centar za granice nadležan da prati kretanje putnika koji ulaze i izlaze iz Britanije izdao je tokom godine više od 99.000 upozorenja na potencijalno opasne putnike

U Britaniju svakodnevno pokuša da uđe oko 300 kriminalaca, terorista i ilegalnih migranata, a u poslednja dva dana broj putnika koji bi mogli biti potencijalno opasni veći je čak za 60 odsto, prenosi britanska štampa.

, prenosi list Mejl on sandej.

List istovremeno prenosi da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << britanske vlasti u poslednjih pola godine sprečile 46 ekstremista da odu u Siriju kako bi se borili za Islamsku državu. U zadnjih šest meseci policija je kao potencijalne ekstremiste izdvojila više od 3.200 ljudi.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.