Brazilac doneo pun kofer kokaina na beogradski aerodrom

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 11.Jul.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac doneo pun kofer kokaina na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Srpski carinici sinoć su oko 22 sata na graničnom prelazu Aerodroma "Nikola Tesla" kontrolom prtljaga putnika D.S.N, brazilskog državljanina koji je doputovao iz Brazila letom preko Milana, osnovano posumnjali da se radi o pokušaju krijumčarenja kokaina.

Na osnovu metode analize rizika, D.S.N. je zaustavljen radi detaljnog pregleda. U ličnom prtljagu pomenutog putnika pronađene su 22 litre preparata za negovanje kose čiji je sadržaj testiran priručnim testom za otkrivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << narkotika koji je bio pozitivan na kokain - zbog čega se osnovano sumnja da je reč o ovoj vrsti droge, navedeno je u saopštenju carinske ispostave beogradskog aerodroma.

D.S.N je predat u dalju nadležnost istražnih organa, a sporni regeneratori za kosu biće podvrgnuti dodatnim laboratorijskim analizama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.