Bračni par poginuo pretrčavajući ulicu

Izvor: Blic, 30.Nov.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par poginuo pretrčavajući ulicu

RAŽANJ - Supružnici Milica G.(67) i Vladimir G.(75) iz sela Praskavče poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći 29. novembra oko 8.15 časova u Ražnju kada ih je oborio „pasat“ kojim je upravljao Ljubiša L.(32) iz Ražnja.

Nesreća se dogodila nadomak raskrsnice na kojoj se skreće za Dom zdravlja, u trenutku dok su Milica i Vladimir prelazili ulicu.

Policija je saopštila da je do nesreće došlo jer se automobil kretao neprilagođenom brzinom uslovima puta i saobraćaja.

Istog dana vozač Ljubiša L. je uhapšen i zadržan do 48 sati u policiji, a osumnjičen je za teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe poginule u Ražnju

Izvor: S media, 30.Nov.2011

Dve osobe poginule su u Ražnju kad ih je udarilo putničko vozilo "pasat" kojim je upravljao Ljubiša L.(32) iz tog mesta, saopštila je danas niška policija...Poginuli su Milica G.(67) i Vladimir G.(75) iz sela Praskavče, a policija je vozaču odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da...

Nastavak na S media...

SUPRUŽNICI POGINULI PRETRČAVAJUĆI ULICU

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 08:07

NIŠ - Pretrčavanje ulice ih koštalo života! Milica G. (67) i njen suprug Vladimir G. (75) iz sela Praskavče poginuli su u utorak oko 8.15 časova kad je na njih, dok su prelazili ulicu u Ražnju, naleteo automobil „pasat“, kojim je upravljao Ljubiša L. (32), iz Ražnja...NIŠ - Pretrčavanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.