Bokser Stevanović: Deda me prvi udario francuskim ključem!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser Stevanović: Deda me prvi udario francuskim ključem!

Nikola Stevanović (25) tvrdi da je Dragojla Jovanovića udario u samoodbrani i samo ga lakše povredio

BEOGRAD - Neko laže!

- Nisam nikakav siledžija, koji tuče bespomoćne starce po ulici! Nije istina da sam napao bageristu iz čista mira! Udario sam ga u samoodbrani, jer me on prethodno napao francuskim ključem i povredio me!

Ovo je juče za Kurir izjavio Nikola Stevanović (25), profesionalni bokser, prvak i interkontinentalni šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u polusrednjoj kategoriji. Njega je dan ranije vozač bagera JKP „Vodovod i kanalizacijaDragojlo Jovanović (58) optužio da ga je pretukao.

Nikola kaže da je u Jovanovićevoj priči tačno samo to da je svojim kolima udario u bager.

- Izašao sam da vidim štetu, a izašao je i on. Prvi je počeo da me vređa i psuje, svašta mi je rekao! Video sam da je stariji čovek, pa sam pokušao da izbegnem incident. Međutim, on je uzeo iz bagera veliki francuski ključ i nasrnuo na mene. Tri puta me je udario u nos i glavu, pa sam ja uzvratio! Šta je trebalo da uradim? Da pustim da me bije? Nisam ja cava - rekao je Stevanović.

Bokser demantuje da je ušao u kabinu bagera!

- Nije tačno ni da sam brutalno prebio „nemoćnog čoveka“, a naročito je netačno da je moj drug, koji je bio sa mnom u kolima, učestvovao u tuči! Obračunali smo se samo deda i ja! Moj drug hoda uz pomoć štaka, ne može ni da stoji na nogama, a kamoli nekoga da bije. Ne znam zašto je deda slagao i naduvao priču - pita se bokserski šampion.

Radnik pričao drugačije

Dragojlo Jovanović je optužio Stevanovića da ga je u ponedeljak brutalno pretukao.

- Prvo me je Nikolin drug udario štakom u slepoočnicu, a onda je Stevanović uleteo u kabinu kao razjarena životinja! Dok me tukao, vikao je: „Glavu ću ti polomiti, ubiću te“ - ispričao je Jovanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.