Blokirana kuća teroriste iz Zvornika

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirana kuća teroriste iz Zvornika

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je večeras policija u mestu Kučić Kula kod Zvornika blokirala kuću Nerdina Ibrića (24), koji je izvršio teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dvojica policajaca.

Lukač je rekao u Zvorniku da se čeka naredba tužioca za pretres kuće radi eventualnog pronalaska drugih predmeta i oružja ili povezanost sa drugim licima u ovom slučaju.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se Ibrić, prema informacijama kojima raspolaže, u poslednje vreme ponašao prema vehabijskim običajima i da se izdvajao od drugih.

Lukač je rekao da će nakon prikupljenih informacija biti poznato da li je Ibrić bio povezan sa drugim licima da bi bila sprečena dalje eskalacija i novi teroristički akti.

Ministar je naredio pokretanje specijalne jedinice policije, koja je upućena prema Zvorniku i Bijeljini, da ne bi eventualo sa druge strane došlo do osvete, što ne sme da se dozvoli.

Lukač je istakao da će sutra biti obezbeđene škole i vrtići s ciljem povećanja bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar policije RS pozvao građane Zvornika da ostanu mirni

Izvor: Blic, 28.Apr.2015

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, pozvao je u Zvorniku sve građane da ostanu mirni, ističući da će policija, u skladu s svojim ovlašćenjima, istražiti napad na policijsku stanicu u toj opštini...Napad na policijsku stanicu u Zvorniku, u kojem je ubijen jedan, a ranjena...

Nastavak na Blic...

Čović: Ne zanemariti opasnosti koje su vrlo blizu nas

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović rekao je da je teroristički napad u Zvorniku, kada je ubijen jedan policajaca, a ranjena dva, pokazao koliko su svi izloženi opasnosti i da se one ne smiju zanemariti..."Ovo je pokazatelj da se ne smiju zanemariti opasnosti koje su sada vrlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.