Blic: Preminuo i muzičar koji je vozio Šaulića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Preminuo i muzičar koji je vozio Šaulića

U saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj poginuo je pevač narodne muzike Šaban Šaulić, a "Blic" je objavio da je preminuo i vozač koji je upravljao automobilom.

Na sajtu "Blica" se navodi da je preminuo muzičar Mirsad Kerić (43), kome su se posle saobraćajne nesreće lekari borili za život.

Kako se navodi, Kerić je vozio, Šaulić je sedeo pored njega, dok je pozadi bio Šaulićev kum.

U okviru istrage, prema saopštenju nemačke policije, utvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je 34-godišnji vozač "mazde 6", koja je učestvovala u nesreći, građanin Gitersloha i da je u momentu udesa bio u alkoholisanom stanju.

Navodi se da je on u vozilo "seat ibica", u kojem je bio Šaban Šaulić sa još dve osobe, udario odpozadi, posle čega su u oba vozila izgubila kontrolu i udarila u bankine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.