Blagajnice prisvojile novac od zakupa grobova

Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagajnice prisvojile novac od zakupa grobova

ČAČAK - Okružni sud u Čačku osudio je Dušicu Radosavljević (47) na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i Branku Marjanović (51) na jednogodišnju zatvorsku kaznu jer su kao blagajnice „Gradskog zelenila" zaposlene na čačanskom groblju izvršile proneveru.

Dušica Radosavljević je od 1. januara 1998. do 31. marta 2005. godine sebi protivpravno pribavila korist od nešto više od 2,4 miliona dinara, a Branka Marjanović je u istom periodu pribavila iznos od 1,1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << milion dinara. Novac koji su zadržale za sebe bio je iznos od naplaćenih usluga održavanja i zakupa grobnih mesta od raznih fizičkih lica. Sud im je izrekao meru oduzimanja imovine u iznosu koji su sebi protivpravno pribavile.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.