Izvor: TV Avala, 08.Apr.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši suprug tvrdi da su optužbe neosnovane

Optužbe protiv Katarine Rebrače da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara donatorskih sredstava uplačenih na račun Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime neosnovane su i uveren sam da će istina izaći na videlo, izjavio je danas u Beogradu bivši suprug predsednice Fonda Igor Đurić.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši suprug Katarine Rebrača: Ona je nevina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2010

BEOGRAD - Optužbe protiv Katarine Rebrače da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara donatorskih sredstava uplaćenih na račun Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime neosnovane su i uveren sam da će istina izaći na videlo, izjavio je danas u Beogradu bivši suprug predsednice Fonda Igor Đurić...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog Rebrače proveravaju i Beli dvor?

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Apr.2010, 14:28

Zbog sumnje da je Katarina Rebrača proneverila 37 miliona dinara donacija preko svog dobrotvornog fonda, mnoge humanitarne organizacije našle su se pod lupom vlasti, a između ostalih, biće proveren i rad Fonda princeze Katarine Karađorđević, saznaje “Alo”.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.