Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši policajac pretukao glavnog urednika televizije

NOVI SAD - Nezavisna radiotelevizija TNT iz Bele Crkve saopštila je danas da je glavni i odgovorni urednik te televizije Stefan Cvetković fizički napadnut.

Cvetkovića je sinoć pesnicom u glavu udario bivši policajac Marko Pavlović, kojeg je nakog toga privela lokalna policija, navodi se u saopštenju.

Pavlović je prišao stolu za kojim je Cvetković u jednom restoranu večerao sa devojkom, počeo da ga psuje i da mu preti, a potom ga je udario i pobegao sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta, dodaje se u saopštenju.

Kako se objašnjava, taj bivši policajac suspendovan je sa posla nakon što su RTV TNT a potom i RTV B 92 emitovale snimak na kojem se vidi da on konzumira narkotike.

U saopštenju se navodi da je policiji dostavljen i video snimak sinoćnog napada, jer je restoran u kome se incident desio pod video nadzorom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut glavni urednik TV iz Bele Crkve

Izvor: Mondo, 19.Jul.2008

Glavnog i odgovornog urednika televizije TNT Stefana Cvetkovića sinoć je pesnicom u glavu udario bivši policajac Marko Pavlović.

Nastavak na Mondo...

Napadnut urednik TNT

Izvor: Večernje novosti, 19.Jul.2008

Televizija TNT iz Bele Crkve saopštila je da je glavnog i odgovornog urednika te televizije Stefana Cvetkovića pesnicom u glavu udario bivši policajac Marko Pavlović

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.