Izvor: B92, 22.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez informacija o ubistvu Pantića

Jagodina -- U jagodinskoj policiji kažu da, posle šest godina od ubistva dopisnika Večernjih novosti, nema novih informacija o počiniocu.

Načelnik Policijske uprave u Jagodini Dragan Obradović izjavio je da je izvršilac ubistva novinara iz Jagodine Milana Pantića i dalje nepoznat. "Pantić nije prioritet broj jedan samo Policijskoj upravi u Jagodini, već i Ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, ali nažalost nemam ništa novo da kažem", rekao je Obradović na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za novinare.

"Izvršilac ovog krivičnog dela još nije identifikovan, ali se nadamo da neće još dugo", dodao je Obradović.

Teška krivična dela, kako sadašnja, tako i ona iz ranijeg perioda, "apsolutni su prioritet pripadnika Policijske uprave, koji preduzimaju intenzivne mere i radnje u pravcu identifikacije izvršilaca i njihovog privođenja nadležnim organima", istakao je Obradović.

Pantić je ubijen 11. juna 2001.ujutru ispred svoga stana.

Prema dosadašnjim policijskim izjavama, privedeno je na informativni razgovor više od 1.000 ljudi, napravljen je foto robot, ali ubica još nije otkriven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.