Beograđanin iz samoizolacije u zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 15:34

Beograđanin iz samoizolacije u zatvor

Beograđanin V.M. (39) osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na 19 meseci zatvora zbog kršenja mere samoizolacije, koja mu je određena nakon povratka iz inostranstva.

Presuda mu je izrečena u skladu sa sporazumom o priznanju krivičnog dela koji je zaključio sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, saopšteno je iz tog tužilaštva.

V.M. je osuđen zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

On je 14. Marta ušao u Srbiju preko graničnog prelaza Horgoš. U ponedeljak je uhapšen nakon što je kako se branio, otišao je do apoteke da kupi lekove, iako nije smeo da izlazi iz kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OBILO MU SE O GLAVU Napustio samoizolaciju, pa umesto nekoliko nedelja boravka kod kuće OSUĐEN NA 19 MESECI KUĆNOG ZATVORA

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Beograđanin V.M. (39) osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na 19 meseci kućnog zatvora zbog kršenja mere samoizolacije, koja mu je određena nakon povratka iz inostranstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.