Beograd, zaplenjeno oružje i narkotici

Izvor: RTS, 02.Jun.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd, zaplenjeno oružje i narkotici

Policija u Beogradu, u odvojenim akcijama na području grada, zaplenila je više od 20 kilograma raznih opojnih droga, šest komada oružja i uhapsila pet osoba, saopšteno je iz MUP-a.
Kako je navedeno, vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na oko osam miliona dinara, a uhapšeni su D. A. (41) iz Crne Gore, P. N. (36) i M. D. (38) iz Beograda, kao i M. R. (38) i A. S. (38) iz Smedereva.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je prilikom pretresa u objektima i automobilima osumnjičenih pronašla 20 kilograma i 277,59 grama marihuane, 183,71 gram kokaina, 993 tablete opojne droge MDMA, dve automatske puške od kojih jednu sa prigušivačem, pušku pumparicu, dva pištolja i revolver.
Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.