Beograd: Putnica šamarala vozača autobusa i policajca

Izvor: BKTV News, 13.Dec.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Putnica šamarala vozača autobusa i policajca

Mlađa putnica u autobusu na liniji 48 odlučila je danas da bes zbog dugog čekanja prevoza iskali na vozaču, tako što ga je prvo gađala hemijskom olovkom, a zatim mu udarila i šamar.
Međutim, putnica se ovde nije zaustavila već je kasnije šamar dobio i saobraćajni policajac. Srećom, niko nije povređen, a ona je privedena u Policijsku stanicu na Vračaru.
Izgleda da sneg nije jedini problem koji ovih dana muči vozače gradskog prevoza. Putnici su sve nervozniji zbog kašnjenja autobusa, sporijeg kretanja i gužvi koje se na svakoj stanici samo uvećavaju, a jednoj devojci je očigledno “prekipelo” pa je odlučila da se obračuna upravo sa vozačem autobusa.
Incident se dogodio nešto pre 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika “Beobus” kada je u autobus kod Karađorđevog parka ušla mlađa devojka i, kako kažu u “Beobusu”, stala tik uz vozača Miloša B. zaklonivši mu desni retrovizor.
”Vozač je zamolio da se pomeri jer ne vidi šta se dešava u autobusu, ali je ona to odbila. Prvo je počela verbalno da ga napada kako kasni i kako su spori, a kada je on ponovio da se pomeri, dohvatila je hemijsku olovku iz njegove kutije i gađala ga”, priča Drago Tošić iz “Beobusa” i naglašava da je u pitanju izrazito miran i pristojan vozač.
Potom je nastala prava drama jer je nervozna devojka potom dohvatila celu kutiju sa olovkama i bacila je na vozača dok su putnici u autobusu pokušavali da je smire.
”Vozač je tada zaustavio autobus na Slaviji i zamolio je da izađe, a ona mu je prišla, udarila šamar i počela da beži”, dodaje Tošić.
Miloš B. istrčao je za njom kada su naleteli na saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji i koji ju je sustigao. Međutim, uniforma nije sprečila devojku da i dalje fizički nasrće, ali se ovoga puta na tapetu našao policajac.
”Devojka ga je udarila jednom kada mu je spala policijska kapa, a potom još jednom kada su mu od udarca spale i naočare”, prepričava Tošić incident.
Prema njegovim rečima, vozač je rekao da je sve u redu i odbio je da ga neko zameni nakon čega je nastavio redovno da vozi autobus. Tošić takođe apeluje na sve putnike da imaju strpljenja u ovakivim otežanim uslovima rada.
Iz MUP-a nam je takođe stigla potvrda o ovom u najmanju ruku neobičnom incidentu.
”Žena, najverovatnije iziritirana što je dugo čekala prevoz, napala je vozača a zatim i saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji. Privedena je u policijsku stanicu Vračar, gde je saslušana pa puštena kući, a protiv nje će biti podneta prijava za napad na ovlašćeno službeno lice”, kažu iz MUP-a.
Izvor: blic.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnica šamarala vozača autobusa i policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2012

BEOGRAD -..Mlađa putnica u autobusu beogradskog GSP-a, na liniji 48, odlučila je danas da bes zbog dugog čekanja prevoza iskali na vozaču, tako što ga je prvo gađala hemijskom olovkom, a zatim mu udarila i šamar. Međutim, putnica se ovde nije zaustavila već je kasnije šamar dobio i saobraćajni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Putnica šamarala vozača i policajca

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2012

Mlađa putnica u autobusu na liniji 48 odlučila je da bes zbog dugog čekanja prevoza iskali na vozaču, tako što ga je prvo gađala hemijskom olovkom, a zatim mu udarila i šamar. Međutim, putnica se ovde nije zaustavila već je kasnije šamar dobio i saobraćajni policajac. Srećom, niko nije povređen,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.