Izvor: Blic, 18.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belo roblje za bosanske javne kuće

Belo roblje za bosanske javne kuće

NIŠ - Bosanski državljanin Slavko D. (33) iz Prijedora uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima.

Policija je saopštila da se sumnja da je Slavko D. preko oglasa vrbovao ženske osobe sa područja Niša za rad na području BiH. Načelnik niške policije, pukovnik Zoran Stojanović rekao je da je policija na niškoj autobuskoj stanici pronašla jednu ženu i dve maloletnice koje su se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odgovarajući na njegove oglase, spremile da krenu za Bosnu, dok je osumnjičeni uhapšen prekjuče u Beogradu.

- Osumnjičeni je u nekim listovima davao oglase u kojima je za fiksnu nadoknadu nudio poslove ženama u Bosni i umalo nije uspeo da prevari tri Nišlijke. Iza takvih oglasa se najčešće kriju prevare, jer se poslovi svedu na rad u sumnjivim lokalima i prostituciju. Zahvaljujući dobroj saradnji sa roditeljima maloletnih devojaka, uspeli smo da mu uđemo u trag - rekao je načelnik niške policije.

B. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.