Belgija: Policija ubila teroristu

Izvor: B92, 27.Mar.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija: Policija ubila teroristu

Brisel -- Belgijska policija je zaplenila arsenal oružja koji je pronašla u kući osumnjičenog teroriste, koga je ubila u razmeni vatre.

Belgijski mediji prenose reči policije da je osumnjičeni, Francuz alžirskog porekla, ubijen juče nakon što je pucao na policajce koji su tražili od njega da izađe iz automobila, prenosi AP.

Vlasti su kasnije pronašle u njegovoj kući nadomak Brisela arsenal pušaka i eksploziva što je policija objavila danas na konferenciji za novinare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do pucnjave je došlo na putu Brisel-Turne, grad koji se nalazi oko 80km jugozapadno od belgijske prestonice.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Manuel Vals kaže u svom saopštenju da su francuske i belgijske vlasti tesno sarađivale na ovom slučaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijska policija ubila teroristu

Izvor: Mondo, 27.Mar.2013

Belgijska policija je zaplenila arsenal oružja koji je pronašla u kući osumnjičenog teroriste, koga je ubila u razmeni vatre...Belgijski mediji prenose reči policije da je osumnjičeni, Francuz alžirskog porekla, ubijen juče nakon što je pucao na policajce koji su tražili od njega da izađe...

Nastavak na Mondo...

TERORIZAM: Belgijska policija ubila teroristu i zaplenila arsenal oružja (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Mar.2013

Francuz alžirskog porekla, ubijen juče nakon što je pucao na policajce koji su tražili od njega da izađe iz automobila, a policija je pronašla u njegovoj kući nadomak Brisela arsenal pušaka i eksploziva

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.