Bečejac uhapšen zbog pretnji novinarki N1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečejac uhapšen zbog pretnji novinarki N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su 33. godišnjeg N. V. iz Bečeja, koji se sumnjiči da je putem društvene mreže "Instagram" novinarki televizije N1 Zani Cimili uputio poruke preteće sadržine, saopštio je večeras MUP.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. V. (1986) iz Bečeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje, razdora i netrpeljivosti", kaže se u saopštenju.

On se sumnjiči, kako se navodi, da je putem društvene mreže "Instagram" novinarki televizije N1 Zani Cimili uputio poruke preteće sadržine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.