Batrovci: 7 Avganistanaca među koturovima lima

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batrovci: 7 Avganistanaca među koturovima lima

Carinci su u nedelju na graničnom prelazu Batrovci, između Srbije i Hrvatske, sprečili sedam državljana Avganistana da ilegalno pređu granicu. Stranci su se smestili među kolutove lima u prikolici kamiona, saopštila je u Beogradu Uprava carina.

U poslednja dva meseca službenici Uprave carina Srbije su, računajući i današnji slučaj, otkrili 76 ilegalnih migranata.

Vozač kamiona M. P. se obratio carinicima jer je primetio da je na prikolici oštećeno carinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žig, te su carinici i policajci među koturovima lima koji su voženi za Sloveniju, otkrili sedam državljana Avganistana.

Avganistanci su predati policiji, a vozaču je dopušteno da nastavi put.

Pre tri dana na istom graničnom prelazu sprečen je pokušaj ilegalnog prelaska državne granice pošto je pomoću skenera otkriveno je da je jedna osoba sakrivena u priručnom sanduku za alat u kamionu koji je prevozio nameštaj na relaciji Turska-Francuska.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.