Bajrušević negira pokušaj iznude novca

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajrušević negira pokušaj iznude novca

Vuk Bajrušević negirao je danas, na sudjenju u Višem sudu u Beogradu, da je od svog bivšeg poslovnog partnera Predraga Dubovca pretnjama pokušao da iznudi 750.000 evra, dok je Dubovac tvrdio da je pokušao da mu uzme čak duplo više.

"Nisam pretio ni njemu, a kamoli supruzi i sinu", rekao je Bajrušević, koji je poznat javnosti kao jedna od žrtava otmica "zemunskog klana" 2000. godine, za čiji je otkup njegova sestra Bojana Bajrušević platila otkup >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od milioni po maraka.

Trvdeći da nisu imali poslovnu saradnju, Bajrušević je naveo kako ga je Dubovac u više natrata od 2006. godine do 2009. godine častio sa ukupno 10.000 do 15.000 evra, jer ga je "spajao" sa ljudima koji su se, kao i on bavili gradjevinskim materijalom.

Svi "Šakali" negirali krivicu

Bajrušević se branio da je sa Dubovcem imao korektan odnos do maja 2010. godine, ali da je posle toga "postalo teško s njm stupiti u kontakt".

Prema njegovim rečima, od Dubovca nikada nije tražio pare za sebe već je pokušao da ga spoji s prijateljem Stojanom Jovanovićem, kome je oštećeni navodno dugovao pare.

Bajrušević je naveo da je imao moralnu obavezu da to učini, jer iako se više družio sa Dubovcem on ga je upoznao sa Jovanovićem.

Dubovac je, pak, tvrdio da je "imao poslovni odnos" sa Bajruševićem jer je 2007. optuženi uložio 100.000 evra u njegovu firmu, koja se bavila prodajom ogreva.

Huligani čekaju april

Iako u optužnici piše da je pokušao da mi iznudi 750.000 evra to se odnosi samo na keš, još toliko mi je tražio u stanovima... a slučaj je, kako je naveo, prijavio policiji.

Bajruševiću je više puta produžavan pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivicno delo, a uhapšen je sredinom jula u Beogradu.

Njegova sestra Bojana, koja je danas došla u sud da ga vidi, ali nije ušla u sudnicu, optužena je u procesu "duvanska mafija" i brani se sa slobode, pošto je sudu položila jemstvo 350.000 evra.

U istom procesu za šverc duvana osumnjičeni su sin i udovica Slobodana Miloševića Marko Milošević i Mira Marković, ali je protiv njih postupak u prekidu, jer su u bekstvu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maglovit sloj društva

Izvor: RTV Pink, 27.Dec.2010

Vuk Bajrušević negira da je pokušao iznudu novca. . . Vuk Bajrušević negirao je danas, na suđenju u Višem sudu u Beogradu, da je od svog bivšeg poslovnog partnera Predraga Dubovca pretnjama pokušao da iznudi 750.000 evra, dok je Dubovac tvrdio da je pokušao da mu uzme čak duplo više. .

Nastavak na RTV Pink...

VUK BAJRUŠEVIĆ NEGIRA DA JE POKUŠAO IZNUDU NOVCA

Izvor: Kurir, 27.Dec.2010

BEOGRAD- Vuk Bajrušević negirao je, na suđenju u Višem sudu u Beogradu, da je od svog bivšeg poslovnog partnera Predraga Dubovca pretnjama pokušao da iznudi 750.000 evra, dok je Dubovac tvrdio da je pokušao da mu uzme čak duplo više...- Nisam pretio ni njemu, a kamoli supruzi i sinu, rekao je...

Nastavak na Kurir...

Vuk Bajrušević negira da je pokušao iznudu novca

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2010, 07:17

BEOGRAD- Vuk Bajrušević negirao je, na suđenju u Višem sudu u Beogradu, da je od svog bivšeg poslovnog partnera Predraga Dubovca pretnjama pokušao da iznudi 750.000 evra, dok je Dubovac tvrdio da je pokušao da mu uzme čak duplo više...- Nisam pretio ni njemu, a kamoli supruzi i sinu, rekao je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.