Bačena bomba na kafić u Čačku, na sreću nije eksplodirala

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na kafić u Čačku, na sreću nije eksplodirala

Na čačanski kafić "Alexandro" u Ulici Cara Lazara jutros je bačena bomba koja nije eksplodirala, izjavio je Osnovni javni tužilac Danilo Vujičić.

Prema njegovim rečima, uviđaj sprovodi ekipa iz Beograda i još nije poznato o kakvoj vrsti eksplozivne naprave se radi.

Vujičić je Tanjugu precizirao da je kamenom razbijeno staklo na ugostiteljskom objektu, nakon čega je ubačena bomba.

ž

"Do eksplozije nije došlo, a kolege iz Beograda ovlašćene za eksplozivna sredstva su došle, uzele napravu i odnele je na veštačenje", zaključio je tužilac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na kafić

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2015

ČAČAK - Na čačanski kafić "Alexandro" u Ulici Cara Lazara jutros je bačena bomba koja nije eksplodirala, izjavio je Osnovni javni tužilac Danilo Vujičić...Prema njegovim riječima, uviđaj sprovodi ekipa iz Beograda i još nije poznato o kakvoj vrsti eksplozivne naprave se radi...Vujičić je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bačena bomba na kafić u Čačku, srećom nije eksplodirala

Izvor: RTS, 11.Apr.2015

Na čačanski kafić "Aleksandro" u Ulici cara Lazara jutros je bačena bomba koja nije eksplodirala, izjavio je osnovni javni tužilac Danilo Vujičić. . Prema rečima tužioca Danila Vujičića, uviđaj sprovodi ekipa iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.