Bač:Otkrivena laboratorija za drogu

Izvor: B92, 19.Maj.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bač:Otkrivena laboratorija za drogu

Beograd -- Policija je na području Bača i Crvenke pronašla labaratoriju za proizvodnju sintetičke droge i uhapsila tri osobe, saopštio je MUP.

U nastavku akcije "Bač", koja se sprovodi u cilju otkrivanja laboratorija za proizvodnju opojnih sintetičkih droga, uhapšene su tri osobe: Dragan J. (37) iz Crvenke, Violeta J. (40) i Aleksandar M. (44) iz Kule, navodi se u saopštenju.

Tokom akcije je pretreseno više objekata u Kuli i Crvenki "i tom prilikom je pronađeno mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je vršena proizvodnja sintetičke opojne droge metamfetamin".

Od pripadnika ove grupe oduzeto je više komada vatrenog oružja, automobili marke "mercedes" i "audi" i oprema za prisluškivanje, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je osumnjičeni Dragan J. "za potrebe više kriminalnih grupa proizvodio metamfetamin na nekoliko lokacija" i da je "jedna od laboratorija otkrivena pre mesec dana na Novom Beogradu, kada je lišeno slobode pet osoba".

Osimnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.