Babić se vratio iz Đenove i ostaje u Vojvodini

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić se vratio iz Đenove i ostaje u Vojvodini

Mladi štoper Vojvodine Srđan Babić ipak neće postati pojačanje Sampdorije Siniše Mihajlovića, iako ga je samo potpis delio od transfera.

"Ne znam šta da kažem. Evo me na aerodromu, čekam let za Beograd i vraćam se u Vojvodinu. Nismo uspeli da se dogovorimo tako da ništa nije postignuto. Zapelo je na nekoj drugoj strani, nije do mene", rekao je Babić za Novosti.

On je u nedelju predveče i otputovao u Đenovu u pratnji svog agenta Zorana Pavlovića, inače bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predsednika Upravnog odbora Vojvodine, i očekivalo se da će posle lekarskih pregleda transfer, čija je vrednost procenjena na milion i po evra, biti finiširan.

Babić, koga su ovog leta povezivali sa Crvenom zvezdom i još nekoliko evropskih klubova, ostaje u Vojvodini najmanje do januara kada će sačekati novu ponudu ili rasplet situacije vezan za njegov prelazak u Đenovu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.