BOMBOM UBIO OCA I POLICAJCA!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBOM UBIO OCA I POLICAJCA!

NOVI SAD - Stravičan zločin! Porodična svađa u Starim Ledincima kod Novog Sada okončana je juče stravičnom tragedijom! Pokušavajući da obuzda pomahnitalog Srećka Martića (36), poginuo je policajac Siniša Hrnjez (39), a teško je povređen drugi član patrole Saša Marinković (40).

NOVI SAD - Stravičan zločin!

Porodična svađa u Starim Ledincima kod Novog Sada okončana je juče stravičnom tragedijom! Pokušavajući da obuzda pomahnitalog Srećka Martića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (36), poginuo je policajac Siniša Hrnjez (39), a teško je povređen drugi član patrole Saša Marinković (40). Hrnjez je nastradao kada je Martić bacio „kašikaru“ na policijsku patrolu, a u eksploziji je poginuo i Srećkov otac Jovo Martić (62), dok je Srećko zadobio teške povrede i lekari su se do zaključenja ovog broja Kurira još borili za njegov život!

Tragedija se dogodila oko 15.30, nakon što je patrola stigla na intervenciju u selo pored Novog Sada.

- Srećkova sestra Nada (35) prijavila je policiji da ih Srećko maltretira. Patrola u kojoj su bili Hrnjez i Marinković došla je u Stare Ledince i ušla u dvorište kuće. U tom momentu Srećkov otac Jovo krenuo je prema policajcima, a Srećko, koji je bio udaljen nekoliko metara, bacio je bombu u njihovom pravcu. Eksplozija je bila strašna, a policajci su kasnije, tokom uviđaja, u Srećkovom džepu našli još jednu „kašikaru“ - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

U momentu kad je policijska patrola došla u selo, Srećkova majka Milica (64) bila je u prodavnici.

- Milica je videla da patrola ide u pravcu njene kuće i rekla je: „Evo, odoše po ovog mog“. Odmah je izašla iz prodavnice i tada je odjeknula eksplozija... - ispričala je komšinica koja je želela da ostane anonimna.

U šoku zbog svega što se desilo bila je i meštanka Mara Deveden (80).

- Srećko je voleo da popije, a tad bi postajao agresivan! Ne prema nama komšijama, već prema roditeljima i sestri. Pre desetak dana polupao je sve po kući i tad je isto morala da interveniše policija... - kazala je Mara.

Od eksplozije policajac Siniša Hrnjez i Jovo Martić izdahnuli su na licu mesta, dok su Srećko Martić i policajac Marinković prebačeni u Klinički centar Vojvodine. Policajac je zadobio povrede ruku i nogu, ali, prema proceni lekara, u ovom trenutku nije u životnoj opasnosti.

Iza Siniše troje dece

Ljubinka Hrnjez, snaja poginulog policajca, bila je juče u šoku!

- Ne znam šta da kažem... Muž je otišao po roditelje, koji su u banji. Iza Siniše su ostali sin od 15 godina, ćerke koje idu u sedmi i treći razred i nezaposlena supruga! Siniša je pošteno radio da prehrani porodicu, a evo šta ga snađe - kroz suze je rekla snaja.

Peta žrtva

OKTOBAR 2011 -
Policajac Siniša Hrnjez (39) poginuo je, a njegov kolega Saša Marinković je ranjen prilikom intervencije u Starim Ledincima kod Novog Sada.

OKTOBAR 2011 - Policajac Slobodan Cvetić (41) ubijen je, a njegov kolega Milorad Filipović (32) teško je ranjen kada su pokušali da spreče pljačku filijale Komercijalne banke na Karaburmi u Beogradu.

JUL 2011 - Policajac Aleksandar Rkman (29) ubijen je, a njegov kolega Ivan Radin (26) ranjen kada je, prilikom hapšenja, na njih pucao Goran Petrović (30) u Zrenjaninu.

MART 2010 - Policajac Željko Zečević (40) iz Tutina ubijen je kada ga je u službenom vozilu upucao privedeni Fahrudin Mavrić (24), koji je potom pobegao.

APRIL 2009 - Saobraćajni policajac Vladimir Grandić (31) poginuo je pokušavajući da uhapsi četvoricu razbojnika koji su opljačkali zlataru u Zrenjaninu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.