BOMBOM NA POLICIJU U SOLINU

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBOM NA POLICIJU U SOLINU

SPLIT- Nepoznata osoba bacila je jutros oko sedam časova eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Solinu kod Splita u Hrvatskoj i tom prilikom oštećeno je nekoliko vozila. U napadu povređenih nema, ali je oštećeno pet vozila.

SPLIT - Nepoznata osoba bacila je jutros oko sedam časova eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Solinu kod Splita u Hrvatskoj i tom prilikom oštećeno je nekoliko vozila. U napadu povređenih nema, ali je oštećeno pet vozila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Istraga o napadu je u toku, a policija apeluje na građane da joj pomognu u istrazi.

U trenutku eksplozije u stanici policije zatekla su se dvojica policajaca, ali oni nisu videli ko je bacio bombu, piše portal Indeks.

Portparol policije za splitsko-dalmatinsku županiju Marina Kraljević Gudelj izjavila je da policija istražuje događaj i pokušava da otkrije identitet napadača. Ona je zamolila građane koji su uočili nešto sumnjivo da svoja saznanja jave najbližoj policijskoj stanici.

Posle eksplozije blokirani su svi izlazi iz Solina, a na na mesto eksplozije je došao zamenik Policijske uprave Hrvatske, Ivo Labrović.

Labrović je rekao da su podignuti svi kapaciteti za temeljnu istragu i da se nada da će slučaj brzo biti rešen.

U Hrvatskoj u tom delu Dalmacije u poslednjih nekoliko godina u podmetnutim eksplozijama unušteno je nekoliko vozila, ali policija ni u jednom slučaju nije pronašla napadače.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.