BG: U dve nesreće šestoro povređeno

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: U dve nesreće šestoro povređeno

Beograd -- U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, među kojima i sestre bliznakinje.

Prva saobraćajna nesreća dogodila se na uglu ulica Trešnjin cvet i Mihajla Pupina oko 19.30 i u njoj su povređene dve žene i muškarac. Svo troje su zbog povreda glave prevezeni u Urgentni centar, rekla je za agenciju Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se pola sata posle ponoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kumodraškoj ulici gde su se sudarila dva automobila.

Povređene su dve devojke - sestre bliznakinje koje su zadobile povrede glave, i muškarac koji ima ortopedske povrede.

Lekari Hitne pomoći su u noći između ponedeljka i utorka imali ukupno 90 intervencija, od kojih 15 na javnom mestu, uglavnom radi pomoći srčanim i neurološkim bolesnicima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestre bliznakinje povređene u udesu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2013

Šest osoba povređeno je u dva udesa koja su se dogodila prošle noći u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.