BG: Povređena trudnica u požaru

Izvor: B92, 17.Jun.2013, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Povređena trudnica u požaru

Beograd -- Dve ženske osobe, od kojih je jedna trudna, povređene su u požaru koji je izbio oko 23.40 u Malom Mokrom Lugu kada se zapalio krov na kući u kojoj žive.

Žena stara 40 godina u trećem mesecu trudnoće i ženska osoba stara 75 godina su stresogeno reagovale i zadobile iritacije disajnih puteva dimom, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da su obe žene prevezene na VMA.

Macura je rekla da je požar izbio u Jablaničkoj ulici ispred broja 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Malom Mokrom Lugu i da se, prema prvim informacijama, prethodno zapalio automobil, pa je plamen prešao na kuću.

Na mesto zbivanja je poslato pet vatrogasnih ekipa sa 22 vatrogasca koji su spasli ukućane i ugasili vatru. Prema pisanju "Blica", povređena je trudnica i dvoje starijih ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnica i njena svekrva povređene u požaru u Malom Mokrom Lugu

Izvor: S media, 17.Jun.2013

Trudnica (40) i njena svekrva (75) povređene su u požaru koji je izbio sinoć oko 23.40 u Jablaničkoj 14 u Malom Mokrom Lugu kad se zapalio krov na kući...Povređeni su se nagutali dima, pa je intervenisala Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA...Na lice mesta je poslato pet vatrogasnih ekipa sa...

Nastavak na S media...

Beograd: Trudnica i starica povređene u požaru

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2013

NA krovu porodične kuće u Jablaničkoj 14 u Malom Mokrom Lugu u nedelju oko ponoći izbio je požar u kojem su lakše povređene trudnica i starica. Obe su prevezene u Vojnomedicinsku akademiju gde im je ukazana pomoć. Požar su ugasili vatrogasci, a zasada nije poznato šta je izazvalo varnicu. ...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.