BG-NI: Kamion pomeren, put prohodan

Izvor: B92, 10.Okt.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG-NI: Kamion pomeren, put prohodan

Saobraćaj na autoputu Beograd - Niš u smeru ka Beogradu uglavnom je normalizovan posle nezgode u kojoj je kamion probio ogradu i prevrnuo se u suprotnoj traci.

Saobraćaj se prema Nišu odvija nesmetano, a prema Beogradu je blokirana samo zaustavna traka.

Teretno vozilo koje se kretalo ka Nišu sletelo je sa kolovoza oko 12.35, probilo zaštitnu ogradu i prevrnulo u se na delu atotoputa ka Beogradu, izlaz kod Smedereva kod motela Jerina pri čemu je jedna osoba povređena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Kolovoz je rašcišćen a kamion pomeren u zaustavnu traku dok se ostale dve trake prohodne za saobraćaj", rekao je Tanjugu portparol smederevske policije Saša Nikolić.

On je naveo i da putari rade na postavljanju zaštitne ograde, a da se čeka specijalna dizalica koja će odneti kamion.

U smeru od Niša ka Beogradu saobraćaj se obavljao otežano dok u drugom pravcu nije bilo problema.

Povređena osoba je kolima hitne pomoći iz Smedereva prevezena u Beograd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVREĐEN SUVOZAČ: Kamion probio ogradu na auto-putu

Izvor: Kurir, 10.Okt.2014

Uviđaj je u toku i još se ne znaju pojedinosti, identitet vozača i suvožača, kao ni priroda i stepen povreda, rekao je portparol policije Saša Nikolić..SMEDEREVO - U udesu koji se danas dogodio na auto-putu Beograd-Niš, u blizini motela Jerina, povrede je zadobio suvozač kamiona koji je probio...

Nastavak na Kurir...

Usporen saobraćaj ka Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2014

Suvozač kamiona, koji je u petak popodne probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u suprotnoj traci u udesu na auto-putu Beograd-Niš, u blizini motela Jerina, zadobio je povrede, ali se ne zna kog stepena. Saobraćaj se prema Nišu odvija nesmetano, a prema Beogradu samo krajnjom levom trakom. Pretpostavlja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.