BG: Čovek se ubio skokom sa zgrade

Izvor: B92, 29.Mar.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Čovek se ubio skokom sa zgrade

Beograd -- Beograđanin M.V. (56) skočio je večeras, oko 18 sati, sa krova zgrade u Svetogorskoj ulici. Nakon bezuspešnog pokušaja reanimacije, lekari su konstatovali smrt.

Kako nezvanično saznajemo, nestanak M.V. je ujutru, oko 9 sati, prijavila njegova supruga. M.V. je ranije u toku dana posetio specijalističku psihijatrijsku ordinaciju u opštini Čukarica, a potom se svojim kolima udaljio u nepoznatom pravcu.

U popodnevnim časovima ušao je u zgradu u Svetogorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulici, a onda sa petog sprata skočio u unutrašnje dvorište. Revolver "Magnum 357”, za koji se sumnjalo da je poneo sa sobom, naknadno nije pronađen kod njega.

Po dolasku lekara Hitne pomoći koji su probali da ga reanimiraju, M.V. je proglašen mrtvim.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvršio samoubistvo skokom sa zgrade

Izvor: Blic, 29.Mar.2012

Beograđanin M. V. (56) skočio je večeras, oko 18 sati, sa krova zgrade u Svetogorskoj ulici 49. Nakon bezuspešnog pokušaja reanimacije, lekari su konstatovali smrt...Kako nezvanično saznajemo, nestanak M.V. je jutros oko 9 sati, prijavila njegova supruga...M.V. je ranije u toku dana posetio specijalističku...

Nastavak na Blic...

Beograd: Policajac skočio sa petog sprata

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2012, 01:50

Bivši policajac Milorad v. (56) ubio se oko 18 časova u Svetogorskoj ulici u Beogradu, skočivši sa petog sprata

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.