BG:Četiri udesa, sedmoro povređenih

Izvor: B92, 21.Dec.2012, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG:Četiri udesa, sedmoro povređenih

Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, dok je jedna osoba poginula prilikom pada sa visine.

Sinoć nešto pre 20 časova u Bulevaru Milutina Milankovića 134 muškarac star oko 25 godina poginuo je prilikom pada sa visine, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri osobe su povređene u udesu rano jutros oko 3.20 časova na Zrenjaninskom putu. Muškarac star 24 godine zadobio je povrede glave, višestruki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelom noge, razderotine i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi mladić star 22 godine zadobio je povredu kuka, a treći muškarac star 27 godina povredu lumbalnog dela kičme. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Pešto posle dva časa nakon ponoći u Dušanovoj 48 muškarac star oko 47 godina zadobio je povredu na kamionu za popravke, imao je traumatsku amputaciju zadnjeg dela trećeg prsta leve ruke i prevezen je ortopedu na Banjicu, rekla je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 22.25 časova na Mostarskoj petlji muškarac star oko 28 godina zadobio je povredu stopala i prevezen je na ortopediju na Banjici.

Muškarac star 61 godinu je u udesu sinoć oko 19.35 časova u Batajnici kao pešak zadobio povredu grudnog koša i kolena i prevezen je u Urgentni centar.

U udesu oko 19 sati u Požeškoj ulici muškarac star 58 godina zadobio je povredu glave, grudnog koša i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, dok je žena, vozač, stara 55 godina imala vrtoglavicu.

Hitna pomoć je noćas obavila 111 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a pomoć lekara su najčešće tražili srčani bolesnici i hipertoničari, dodala je Macura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam osoba povređeno u četiri udesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2012

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno a jedan mladić je poginuo prilikom pada sa visine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U četiri udesa sedmoro povređenih

Izvor: Blic, 21.Dec.2012

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, od kojih jedna teže, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Tri osobe su povređene u udesu rano jutros oko 03.20 časova na Zrenjaninskom putu. Muškarac star 24 godine zadobio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.