BAJONETOM IZBOLA KOMŠIJU

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJONETOM IZBOLA KOMŠIJU

BOR - Jezivo! Gorica B. (53) iz sela Zlot uhapšena je zbog sumnje da je juče oko devet sati u lokalnom autobusu bajonetom izbola komšiju Desimira S. (77). Pretpostavlja se da je uzrok krvavog obračuna višegodišnji spor oko međe, a Desimir S. je uboden čak šest puta!

BOR - Jezivo!

Gorica B. (53) iz sela Zlot uhapšena je zbog sumnje da je juče oko devet sati u lokalnom autobusu bajonetom izbola komšiju Desimira S. (77). Pretpostavlja se da je uzrok krvavog obračuna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << višegodišnji spor oko međe, a Desimir S. je uboden čak šest puta!

- Gorica je, kako se sumnja, ušla u autobus u Zlotu i sela iza Desimira, koji je nije video. Ona je onda skočila i izbola ga naočigled mnogobrojnih putnika, koji su je jedva sprečili da ga ne zakolje. Kad su je putnici savladali, Gorica je viknula: „Kajem se što ga nisam ubila načisto, idem kući da uzmem pištolj i da ga dokrajčim“ - kazao je izvor Kurira iz istrage.

Petra S., supruga ranjenog starca, rekla je da je Desimir krenuo u Bor kod advokata zbog naknade štete koju je Gorica trebalo da mu isplati.

- Sudski spor okončan je u našu korist i sporna ograda je srušena. Desimir je otišao na autobus. Kasnije sam saznala šta je Gorica uradila - kaže potresena Petra S.

Majka privedene Gorice Petra P. kaže da su se njena ćerka i komšija 10 godina sudili oko međe.

- Pretio joj je, dolazio s policijom, a kad je ograda srušena, prekipelo joj je. Juče ništa sumnjivo nisam primetila. Uzela je torbicu i rekla da ide u Bor, a tek posle sam čula šta se desilo - ispričala je Petra P., majka uhapšene Gorice.

(Z. N.)

Desimir kritično

Povređeni Desimir S. prevezen je u borsku bolnicu, na odeljenje intenzivne nege.

- Desimiru su sanirane povrede, primio je krv. On je srčani bolesnik, pa su prognoze neizvesne. On je stabilno, ali njegovo stanje je i dalje kritično - rečeno nam je u bolnici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.