Autobus udario dete i oštetio devet automobila

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario dete i oštetio devet automobila

Dečaka R.E. (9) udario je autobus privatnog prevoznika “Trans jug” danas oko 14 sati u Višnjičkoj ulici kod broja 26, nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Autobus je u lančanom sudaru najpre oštetio devet automobila, a zatim u blizini pešačkog prelaza udario je i dečaka. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar i nalazi se u životnoj opasnosti.

Foto: Ilustracija
U autobusu koji se nalazio ispred servisa na početku Višnjičke ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nije bilo putnika. Vozač je izgubio kontrolu nad autobusom kada je pokušao da ga pokrene, a vozilo je nekontrolisano krenulo niz ulicu.
Autobus je udario i oštetio devet parkiranih automobila, a na pešačkom prelazu je oborio i dečaka. Hitna pomoć je dete prevezla u Urgentni centar gde su mu konstatovane povrede glave i desnog kuka, životno je ugrožen i trenutno se nalazi na operaciji.
Priseban vozač je na sve moguće načine pokušavao da savlada autobus koji se zaustavio tek kad je udario u banderu. Osim što se nalazio u stanju šoka, vozač nije zadobio nikakve povrede, a zahvaljujući njegovoj prisebnosti izbegnuta je veća nesreća.
Policija je obavila uviđaj, a istraga će pokazati koji je uzrok nesreće.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus se sjurio niz Višnjičku ulicu, povređen dečak, oštećeno devet vozila

Izvor: Politika, 09.Okt.2012, 10:12

Šofer firme „Trans jug” izgubio kontrolu nad vozilom na vrhu strme ulice, posle dvesta metara „zakucao” je autobus u banderu i tako izbegao da se nađe u prometnoj raskrsnici..Osmogodišnji E. R. je povređen, a devet automobila je oštećeno juče oko 13 časova, kada je vozač autobusa privatnog...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.