Izvor: B92, 19.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artman: Del Ponte donela podatke o Mladicu

Beograd -- Glavni tuzilac Haskog tribunala Karla Del Ponte predala je u petak informacije vezane za mesto boravka haskog optuzenika Ratka Mladica, potvrdila je za portparol haskog tuzioca Florans Artman.

"Sa predstavnicima Vlade Srbije i Savezne vlade razgovarali smo o pitanjima saradnje sa Haskim tribunalom, i sada ocekujemo rezultate nase posete", rekla je Artman.Na pitanje da li je Del Ponte sagovornicima predala Mladicevu adresu, Artman je odgovorila: "Da, ona je predala podatke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezane za gospodina Mladica".

Zvanicno je potvrdjeno da je Del Ponte u petak razgovarala sa predsednikom Nacionalnog saveta za saradnju sa Hagom i saveznim ministrom inostranih poslova Goranom Svilanovicem i saveznim ministrom unutrasnjih poslova Zoranom Zivkovicem. Nezvanicno se saznaje da se Del Ponte danas susrela i sa premijerom Srbije Zoranom Djindjicem i republickim ministrom unutrasnjih poslova Dusanom Mihajlovicem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.