Izvor: Blic, 16.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivirao eksploziv u stanu i ostao živ

Aktivirao eksploziv u stanu i ostao živ

PODGORICA - Podgoričanin M.M. pretrpeo je lakše povrede kada je u utorak, u svom stanu u naselju Stari aerodrom, aktivirao eksplozivnu napravu. On je postavio plastični eksploziv u dnevnoj sobi, a zatim otišao u drugu prostoriju i aktivirao ga daljinskim upravljačem. Prilikom hapšenja M.M. je pružao otpor, a u stanu je pronađena manja količina eksploziva.Od jake detonacije u stanu su popucala prozorska stakla i uništen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nameštaj. M.M. je u trenutku eksplozije bio sam u stanu. Njegova supruga i dve kćerke bile na poslu, a sin u školi. Nije poznat razlog samoubilačkog pokušaja ovog Podgoričanina.

Četvoro poginulo u sudaru automobila

BANJALUKA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Klašnice kod Tržnog centra 'Slavija komerc' poginule su četiri osobe, a jedna je lakše povređena, saopšteno je iz banjalučkog Centra javne bezbednosti. Život su izgubili Luka (50), Marija (54) i Dana Crnčević (46), kao i Savo Lovre (70). Do nesreće je došlo kada je vozač 'škode favorit' pokušao da okrene automobil na putu u trenutku kada je na njega naišlo vozilo marke 'mercedes'. Pokušali da iznude 25.000 evra

NOVI SAD - Novosadska policija saopštila je da su Beograđani Nenad Jovanović (30) i Draško Janković (30) uhapšeni zbog osnovane sumnje da su od jednog Novosađanina pokušali da iznude veću količinu novca. Osumnjičeni su proteklih dana u više navrata pozivali telefonom M.M. (50) i uz ozbiljne pretnje zahtevali da im preda 25.000 evra navodnog duga prema V.O. iz Beograda, precizirano je u saopštenju. Prema prethodnom dogovoru, M.M. i dvojica iznudilaca našli su se juče po podne u kafiću 'Tea' na novosadskom Bulevaru oslobođenja radi primopredaje 9.250 evra, posle čega ih je, na osnovu ranije prijave oštećenog, policija uhapsila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.