AUTO PUT BEOGRAD- NIŠ: Kod naplatne rampe Nais prevrnuo se šleper!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO PUT BEOGRAD- NIŠ: Kod naplatne rampe Nais prevrnuo se šleper!

U međuvremenu se dogodila još jedna saobraćajna nesreća, na šest kilometara udaljenosti od mesta gde se prevrnuo šleper. U udesu su učestvovala dva vozila i na tom mestu se stvorila gužva

NIŠ - Ispred naplatne stanice Nais prevrnuo se šleper.

Nesreća se dogodila kod sela Draževac, na oko pet kilometara od rampe, iz pravca Beograda prema Nišu,  a šleper koji se prevrnuo je turskih registarskih oznaka.

Tokom dana nije bilo zastoja na ovoj naplatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanici.

U međuvremenu se dogodila još jedna saobraćajna nesreća, na šest kilometara udaljenosti od mesta gde se prevrnuo šleper.

U udesu su učestvovala dva vozila. I na tom mestu se stvara gužva.

( RTS)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prevrnuo se šleper, zastoj na "Naisu"

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2014

Zbog prevrtanja šlepera kod sela Draževac na auto-putu Beograd – Niš, ispred naplatne rampe „Nais“ već nekoliko sati nalazi se kolona vozila od nekoliko kilometara, potvrđeno je iz AMSS.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.