Tajne seksualne želje horoskopskih znakova

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne seksualne želje horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima neke seksualne želje koje ne ispoljava uvek. Pogledajte kako da se snađete ako naiđete na neke od njih.
Ovan
Pripadnici ovog horoskopskog znaka najviše uzbuđuje iznenadni jutarnji seks i kada ih neko za vreme seksualnog odnosa snažno povuče za kosu.
Bik
Bikovi obožavaju poljupce po vratu i čokoladu. Na vama je da budete maštoviti i dobro iskombinujete te dve stvari.
Blizanci
Brzinski i oralni seks je ono u čemu Blizanci najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uživaju, a fetiš su im i seksualne igračke.
Rak
Emotivni Rakovi najviše vole dodire po stomaku i grudima.

Lav
Ovaj vatreni znak obožava grub seks i komplimente. Nikada nemojte zaboraviti da pohvalite seksualno znanje Lava – to je njegov najveći fetiš!

Devica
Device će od vas kriti svoj najintimniji fetiš, a to je vezivanje i lisice.
Vaga
Ništa neće uzbuditi Vagu kao strasni dodiri po zadnjici.
Škorpija
Fetiš ovog horoskopskog znaka je seks u vodi i na javnom mestu.

Strelac
Predložite mu bilo kakvu seksualnu avanturu i ushićenost koju će odmah pokazati otkriće njegov seksualni fetiš.
Jarac
Jarčevi obožavaju seks na velikim visinama, pa ako ste za to, odvedite ga neku planinu. Ne morate imati seks u prirodi ako ne želite, ali je bitno da ste na visokom.
Vodolija
Fetiš Vodolije u krevetu jeste grupni i telefonski seks. Ako se upustite u strastveni seks sa Vodolijom, slobodno upotrebite seksualne igračke – sigurno nećete pogrešiti.
Ribe
Horoskopski znak Ribe voli da se snima tokom seksualnih igrica, a najviše uživaju kada im neko dodiruje stopala.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šta ih sprečava da se zbliže: Vodolija ne voli da izgubi slobodu, Lav se teško odriče kontrole

Izvor: 011vodič.com, 29.Jun.2015, 02:24

Svaki horoskopski znak se drugačije ponaša u vezi i izražava svoju privrženost na drugačiji način. Strelčevi i Vodolije se plaše da će u vezi izgubiti nezavisnost, pa drže partnere na odstojanju, dok Rakovi i Škorpije žele obavezivanje i nekad mogu da deluju previše očajno zbog toga.. OVAN. Ovnovi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.