Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 06:30

Šta nam donosi Mars u Ribama: Prognoza za svaki horoskopski znak

Od 22. marta do 30. aprila, svi ćemo biti pomalo sanjivi, romantični, zaneseni miroljubivi ratnici. Otkrivamo šta nam donosi Mars u Ribama. 
Dok se Mars, planeta akcije, bude kretao kroz nežne Ribe, u nama će se rasplamsati želju da se oslobodimo norme i iskoristimo maštu da kanališemo svoju energiju. Za Mars se vezuje agresija, a Ribe su poznate po tome da teže da izbegnu sukobe. Od 22. marta do 30. aprila možemo se osećati kao miroljubivi ratnici koji nastoje da se kreću kroz životne izazove s lakoćom i gracioznošću.
Motivisani smo da maksimalno iskoristimo svaku situaciju. A kad dođe do sukoba, pre ćemo se samo okrenuti i otplivati u suprotnom smeru, nego što ćemo ispoljiti bilo kakvu agresiju....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.