SAMOUVERENE, HRABRE, INTELIGENTNE! Muškarci se PLAŠE žena rođenih u OVA tri horoskopska znaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUVERENE, HRABRE, INTELIGENTNE! Muškarci se PLAŠE žena rođenih u OVA tri horoskopska znaka!

Saznaj da li si među njima.

Postoje žene koje tačno znaju šta žele i kako će to i da dobiju. Njihova samouverenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima "uteruju strah u kosti". Evo koje dame su među njima.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac pita: "Nešto nije u redu?" dobiće brutalno iskren odgovor.

Blizanci
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer one vole diskusije i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce.

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvek imati u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.