Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 28. avgust 2018. godine

Izvor: Savršena.com, 28.Avg.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 28. avgust 2018. godine

Utorak pred nama, Mesec ulazi u znak Ovna a Merkur i Jupiter su u kvadratu… Prvi aspekt će vam dati energiju toliko potrebnu za akciju (setite se da smo od juče u periodu jakog, direktnog Marsa), pa iskoristite tu energiju za prave stvari.
Vreme je za aktivnost, ne dozvolite da vas ovaj kvadrat uspori, da vam oduzme entuzijazam i da vas privremeno onesposobi lažući vas da su ideje koje imate preteške za realizaciju, a biće i toga danas, pa ako za nešto ne budete imali snage, sačuvajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << u glavi pa prvom narednom prlikom u akciju.
Danas ćete malo i sanjariti, pa gledajte da te snove budni prosanjate sa najdražim osobama, spojite prelepo i korisno, kako za vas tako i za te druge osobe. Ništa loše ne bi trebalo danas da se dešava, pa glavu gore i trk u lepši život!
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 28. avgust 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.
ČITAJ HOROSKOP

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.