Izvor: Luftika.rs, 06.Sep.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Posebne moći“ svakog horoskopskog znaka

Kako nikada nije dosta novih saznanja o horoskopu, predstavljamo vam zanimljive činjenice koje odlikuju svaki znak, a koje su manje poznate. Sigurno ćete se pronaći u svom horoskopskom znaku.
Ovan Kada jednom steknete prijateljstvo sa osobom u znaku Ovna, ono će se teško raskinuti. Međutim, jedna stvar može instant prekinuti prijateljstvo – laž i prevara.
Bik Ponekad mogu biti previše emotivni, iako to ne važi za njihov znak. U ovom slučaju, pokazivanje previše emocija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << brige označava da se ova osoba jako brine za vas i da joj je stalo.
Blizanci Kada nešto krene „naopako“, Blizanci neće moći da sede mirno i da čekaju da se problem sam reši ili da im neko pomogne. Odmah skaču u akciju i rešavaju problem iz korena.
Rak Rakovi su osobe koje znaju da „puknu“ bez prethodnog upozorenja ili naznaka.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.