Po horoskopu njima cveta ljubav ove zime: Rak, Lav, Bik...

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2020, 12:36

Po horoskopu njima cveta ljubav ove zime: Rak, Lav, Bik...

Jesen nam je već došla pa je vreme da počnemo da mislimo i na zimu! Po horoskopu njima cveta ljubav ove zime, a to su Rak, Lav, Bik, Vodolija i Strelac...

Već sada se izdvojilo pet horoskopskih znakova pred kojima je “najvrelija” zima u životu. Bik, Rak, Vodolija, Lav i Strelac osetiće posebne zimske čarolije.

Bik

Tokom januara i februara 2021, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate će vam dizati moral >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i redovno podsećati na vaše kreativne resurse i ulogu u životu.

Ovo će biti odlično vreme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce.

Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas leče i pomažu vašem rastu, to će vam biti bolje ove zimske sezone, posebno u srcu.

Rak

Pošto se 2020. godina otvorila sa punim mesecom u vašem znaku, ova godina je za vas obeležena neočekivanim putovanjima duboko u vašu saopstvenu dušu. Isto će se nastaviti i početkom iduće.

Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sebe. Ovo nije vreme da iskazujete vašu pitomost.

Budite jasni u vezi vaših potreba, i gledajte ko će se dovoljno izdignuti da ih ispuni.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.