PRE ILI KASNIJE ĆETE RASKINUTI: Ovi horoskopski znaci se nikako ne slažu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE ILI KASNIJE ĆETE RASKINUTI: Ovi horoskopski znaci se nikako ne slažu!

Možda je bolje da ne gubite vreme...

Iako volite nekoga puno, možda bi bilo dobro proveriti njegov znak horoskopa, savetuju astrolozi.

MORATE DA PROBATE KALAMBA SLOTOVE: Balkan Bet je jedini koji VAM nudi KALAMBA igre

Oni tvrde da su zvezde utvrdile da neki znakovi horoskopa jednostavno ne funkcionišu dobro kada je reč o ljubavnoj vezi. Iako na početku veze sve izgleda sjajno i divno, razlike u karakteru će dovesti do razmirica koje će se pojaviti pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili kasnije.

HOROSKOP OTKRIVA: Mogu li dva ISTA znaka da funkcionišu u vezi?

Rak i Vodolija

U teoriji, ova dva znaka horoskopa mogu biti par, jer su razumna bića. Međutim, Vodolija je znak koji voli slobodu i oseća da ga previše osetljiv i posesivan Rak sputava i guši. Zato Vodolija i Rak nisu najsjajnija kombinacija u svetu zvezda.

NE ZAZIRU NI OD ČEGA: Ova tri znaka će uraditi SVE kako bi došli do cilja!

Devica i Vaga

Devica i Vaga nikada neće imati dugoročni odnos. Njihov način razmišljanja je potpuno drugačiji. Ovo su dva znaka horoskopa koji se najviše raspravljaju, a među njima nikada neće biti harmonije.

Blizanac i Jarac

Blizanci traže puno pažnje kada su u vezi.  Sa druge strane, Jarčevi nisu uvek spremni za to. Ovo je pogrešna kombinacija koja čini ova dva znaka nesrećnim u ljubavnom odnosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.