Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj horoskopski znak uradiće sve za partnera

Prema zodijaku, ovaj znak najviše teži romantičnoj vezi u kojoj vladaju harmonični odnosi, poštovanje i razumevanje. On je nežan i emotivan i najviše se posvećuje vezi. On mašta o domu ispunjenom ljubavlju, te su mu odanost i požrtvovanost veoma važni.
Reč je o znaku Raka.
Ne zaljubljuje se previše brzo, sklon je i dubokoj proceni partnera, ali kada pronađe pravu osobu koja ga ispunjava, uvek razmišlja dugoročno.
Za Raka se može reći da mnogo daje, ali isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << toliko i zahteva od partnera. U suprotnom, ako ne dobije ono što želi sklon je povlačenju u svoj svet i izbegavanju problema.
Kada oseti da je njegova veza ugrožena, na bilo koji način, nikada se neće odlučiti na preljubu. Zbog svojih očekivanja i hipersenzitivnosti, često pati.
Ono što mnogi cene kod pripadnika ovog znaka su velikodušnost, osećajnost, ali i beskrajna poverljivost.
Koji horoskopski znaci su sinomim za ljubomoru?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.