Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova dva znaka ne mogu bez seksa

Nekima su ljubavne igrice strast i pasija, a nekima su one neprihvatljive. Ova dva znaka Zodijaka su poznata po svom otvorenom promiskuitetu i nemaju problem da to priznaju i okolini.
Škorpija
Za njih je seks sve. I kada kažu da je drugačije – ne verujte u to. Seks je važan deo njihovog života i tera ih na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim.
Ribe
Kod ovog horoskopskog znaka promiskuitet proizlazi iz njihovog nepopravljivog optimizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i želje za pravom ljubavi, a manje iz želje za seksom. Pošto su često u zabuni šta se dešava u mašti, a šta na javi onda imaju i mnogo više partnera nego što bi bilo realno da imaju.
Isprobavaju sve i svašta, a sve zarad prave i iskrene ljubavi.
Koji horoskopski znaci su sinomim za ljubomoru?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.