Odaberite dijetu prema horoskopskom znaku

Izvor: OkRadio.rs, 15.Apr.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odaberite dijetu prema horoskopskom znaku

Atkinsova dijeta, UN dijeta, banana dijeta... Postoji ih nebrojeno mnogo, a na njih se odlučujemo ponajviše zato jer nam se čine najefikasnijim. Ipak, da li ste znali da izbor dijete možete odrediti i prema vašem horoskopskom znaku? Neki kažu da naš organizam nagonski prepoznaje dijetu koja nam najviše odgovara. Ipak, najčešće ćemo se odlučiti za onu koja nam obećava najbrže rezultate ili onu koja je trenutno najpopularnija. No, jeste li znali da dijetu možete odrediti i prema vašem horoskopskom znaku? Proverite koja dijeta odgovara Blizancu ili Ribama, a ako vam ne odgovara uskladite je s podznakom. Ovan -...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Odaberite dijetu prema horoskopskom znaku

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2013

Atkinsova dijeta, UN dijeta, banana dijeta.. Postoji ih nebrojeno mnogo, a na njih se odlučujemo ponajviše zato jer nam se čine najefikasnijim. Ipak, da li ste znali da izbor dijete možete odrediti i prema vašem horoskopskom znaku?

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.